“Šta će ti muzilica majko, šta će ti mleko?”

Dobar dan,

samo želim da Vam kažem da Vam je grupa super. Samo tako nastavite. Ja bih želela da podelim sa vama moju priču. Ja sam rodila 30.12.2015.god sina, kojem je nažalost nedostajalo kiseonika, ali na to doktori nisi obraćali pažnju, nego su to prepisali zimi… Jer su mu rukice i usne poplavile.

Posle par sati su počeli da ga pregledaju, misleći da je srčana mana. Šsnaest sati su ga pratili. I kad nisu znali šta je poslali ga u Klinički centar Crne Gore. Dete mi je posle toliko sati ostalo živo, hvala Bogu ? Bio je 20 dana u bolnici, u inkubatoru. Dobio je od svega toga patnju na mozgu…

[wp_ad_camp_1]

E sad je suština priče, da sam ja po izlasku 1 januara tražila muzilicu da se izmuzem dok je ne kupim, jer ništa nije radilo 1 jan. One su mi se bukvalno smijale u facu, na svu moju muku ? Kao u fazonu, šta će ti muzilica majko, šta će ti mleko. Moraš ga prekinuti. Svaka sestra mi je isto rekla. A do tog momenta sam proživela toliko neljubaznosti, bolaaa ?
TU SAM SAMA SEBI REKLA MORAŠ, MORAŠ SE BORITI.

foto: telegraph.co.uk

Bila sam jako mlada, prvo dete…. I pored svog stresa ja sam uspela da sačuvam mleko tih 20 dana i dojila sam sina do 2 godine. Najlepše iskustvo, najlepši osećaj.. Ni jedan problem nisam imala i ako sam nastavila da studiram i putujem, nikad upalu nisam dobila. A ni moj sin nikad kap drugog mleka nije probao. Po celu noć sam se muzla da bi skupila mleko dok se ne vratim iz grada gde mi je bio fax, a u jednom pravcu sam putovala 3 i po sata. Hoću da vam kažem, da se sve može ako ste uporne… Ne predajte se, ne odustajte.

[wp_ad_camp_1]

Sigurna sam da je sve to na mozgu mog sina nestalo sa dojenjem. Svi su su čudili, jer je ona predivan, njezan i prepametan dečak koji nikad nije prehlađen. I sad će posle 5 godina da dobije seku… Veliki pozdrav iz Cg ??

anonimno


Potrebna Vam je pomoć savetnice? Kliknite za više informacija


Iskustva i stavovi objavljeni u rubrici “Moja priča o dojenju” predstavljaju isključivo lična iskustva osoba koje su poslale svoju priču za objavu.

Podjeli:
error: Content is protected !!